Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان شهرکرد - توصیه‌های اداره کل هواشناسی چهارمحال و بختیاری به بهره برداران بخش کشاورزی را در این بسته خبری ببینید:

بیشتر بخوانید

هشدار هواشناسی در خصوص فعالیت سامانه بارشی

۱- کنترل و تنظیم دمای سردخانه‌ها و انبار‌های نگهداری سیب زمینی با توجه به کاهش محسوس دما و احتمال یخ زدگی محصولات.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


۲- انجام یخ آب زمستانه جهت کنترل آفات خاکزی مزارع (کرم ساقه خوار برنج و کرم مفتولی سیب زمینی).
۳- تنظیم و کنترل دما، رطوبت و تامین سوخت گلخانه‌ها و سالن‌های پرورش قارچ با توجه به افت شدید دما طی چند روز آینده و بارش برف در پنجشنبه شب.
۴- بازدید، کنترل و مستحکم نمودن سازه و پوشش گلخانه‌ها با توجه به وزش باد‌های نسبتاً شدید تا شدید چند روز گذشته و بارش برف و وزش باد نسبتاً شدید طی چند روز آینده.
۵- تسریع در رنگ آمیزی تنه درختان میوه با رنگ سفید جهت جلوگیری از آسیب آفتاب سوختگی ناشی از پوشش برف در مناطق برفگیر.
۶- پوشاندن و محافظت تنه درختان به ویژه نهال‌های جوان با استفاده از پوشش‌ها و عایق‌های مناسب جهت ممانعت از خسارت سرما و آسیب جوندگان به ویژه در مناطق سردسیر و برفگیر.
۷- انجام یخ آب زمستانه درختان به ویژه جهت کنترل آفت زنجره مو در باغات انگور.
۸- تنظیم دما، رطوبت و تهویه دامداری‌ها و مرغداری‌ها با توجه به سرمای هوا.
۹- خودداری دامداران و عشایر در عبور از مناطق مرتفع و کوهستانی با توجه به بارش برف و کولاک برف و وزش باد نسبتاً شدید و سرما طی چند روز پیش رو (به ویژه پنجشنبه تا جمعه و در مناطق شمال غربی و غربی استان).
۱۰- عایق بندی و حفاظت از کندو‌های زنبور عسل در برابر بارش برف و وزش باد و سرما.
۱۱- انجام تغذیه مصنوعی کندو‌های زنبور عسل.
۱۲- تنظیم جیره غذایی ماهیان سردآبی با توجه به سرمای هوا.
۱۳- شکستن یخ سطح آب استخر‌ها جهت انجام تهویه ماهی‌ها در مناطق سردسیر.
۱۴- کنترل و تنظیم دریچه‌های ورودی و خروجی آب استخر‌های پرورش ماهی با توجه به بارش برف پنجشنبه شب تا صبح جمعه (به ویژه در مناطق غربی).

انتهای پیام/ف

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بخش کشاورزی وضعیت هوا بارش برف چند روز وزش باد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۹۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نجات ۴۳ هزار زن باردار در مناطق درگیر سیل بلوچستان

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: در مناطق درگیر سیل بیش از ۴۳ هزار زن باردار حضور داشتند که بیش از ۲۰۰۰ نفر که پرخطر بودند را جابجا کردیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، محمد کرمی اظهار داشت: برنامه‌ریزی و کارهای مطالعاتی به اتمام رسیده، بخشی از قراردادها منعقد شده و کارهای زیرساختی در حال انجام است تا مجدداً شاهد سیلاب‌های غیرقابل کنترل و بروز خسارات گسترده نباشیم. 

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: در سال گذشته و امسال در بحث سیلاب اقدامات موثری صورت گرفت. ساخت سدهای پیشین، زیردان، کهیر، خیرآباد و ماشکید علیا نقش اساسی در کنترل سیلاب‌ها داشتند. 

وی تاکید کرد: سیل بندها، بندسارها و هوتک‌هایی که در این مدت ایجاد شد، کمک زیادی در مهار کنترل سیلاب‌ها داشتند‌.

کرمی با اشاره به نقش اساسی سدها در کنترل سیلاب‌ها بیان کرد: حجم بارندگی بی‌سابقه و بیش از 270 میلی‌متر در این زمان کوتاه بود که با عنایت‌های خداوند متعال کمترین مشکلات و خسارت‌ها را مشاهده کردیم. 

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: با توجه به پیش بینی های انجام شده و جلساتی که با وزیر نیرو داشتیم بخشی از ظرفیت این سدها تخلیه شده بود و آمادگی لازم برای کنترل سیلاب را داشتیم. 

وی با اشاره به ظرفیت 175 میلیون متر مکعبی سد پیشین و 217 میلیون متر مکعبی سد زیردان گفت: بر اساس پیش بینی انجام شده بخش عمده این سدها تخلیه و در کنار سیل بندها و بندسارها آمادگی کنترل سیلاب ایجاد شده بود.

کرمی با اشاره به آبگیری سد کهیر در سال گذشته افزود: این سد کمترین حجم آب حدود 50 میلیون متر مکعب را دارا بود و با توجه به ظرفیت 380 میلیون متر مکعبی این سد و با شروع و شدت بارندگی و حجم ورودی آب که بیش از 9300 متر مکعب بود، کنترل شد.

وی با بیان اینکه در نبود سد کهیر کنارک، کهیر و روستاهای اطراف آن آسیب و مشکلات بزرگی را متحمل و به زیر آب می‌رفتند، ادامه داد: با توجه به حجم سنگین آب بخش های کشاورزی، سیل‌بندها و بندسارها دچار مشکل و خسارت‌های سنگینی شدند و اگر سد کهیر نبود این خسارت‌ها چندین برابر می‌شد.

کرمی با اشاره به نبود تلفات جانی در 48 ساعت اول بیان کرد: تعداد چهار نفر بعد از سیلاب در رودخانه‌ها و هوتک‌ها غرق و جان خودشان را از دست دادند و با توجه به پیش بینی‌ها و آماده باش بودن همه دستگاه های اجرایی به مردم اطلاع رسانی کامل انجام شده بود تا از خسارت‌های جانی جلوگیری شود.

وی افزود: در مناطق درگیر سیل بیش از 43 هزار زن باردار حضور داشتند که بیش از 2000 نفر که پرخطر بودند را جابجا کردیم. 

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به نقش اساسی مردم در کنترل و امدادرسانی در سیلاب ادامه داد: با توجه به حضور مردم، هلال احمر، سپاه پاسداران، ارتش، مرزبانی و سایر نهادها در بحث امدادرسانی و کنترل سیلاب دچار مشکل نشدیم و جای تشکر دارد.

وی با تاکید بر بازگشایی همه محورها، راه‌ها و جاده‌ها ادامه داد: بیش از 210 کیلومتر راه اصلی، 1100 کیلومتر راه فرعی، 3750 کیلومتر راه روستایی و 855 دستگاه پل در این سیل آسیب دیده است.

کرمی بیان کرد: همچنین بیش از 2500 واحد مسکن دچار خسارت شده است که با توجه به برآوردها کار ساخت و مرمت آنها در حال انجام است. 

استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: بعد از چند سال خشکسالی این نعمت الهی جای شکرگزاری دارد و باید سجده شکر به جا بیاوریم منابع آبی تامین شده و با وزارت نیرو توافق کرده ایم از طریق سدها بخش کشاورزی را توسعه بدهیم و آبرسانی و آب شرب این مناطق را تامین کنیم.

وی ادامه داد: کار مطالعاتی برای ساخت دو سد کاریانی و کاجو در منطقه قصرقند برنامه‌ریزی شده است که با دستور رئیس جمهور برای کار اجرایی آن اقدام خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تداوم بارش‌ها و کاهش دما در اصفهان/ ورود سامانه بارشی به استان جدید از امروز
  • نجات ۴۳ هزار زن باردار در مناطق درگیر سیل بلوچستان
  • سازمان هواشناسی اعلام کرد:آغاز سامانه جدید بارشی از امروز؛ آسیب به محصولات کشاورزان
  • هواشناسی ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ورود سامانه بارشی جدید به ایران / هشدار بارش‌های شدید در ۱۷ استان
  • آغاز سامانه جدید بارشی از امروز؛ آسیب به محصولات کشاورزان
  • هواشناسی ایران۱۴۰۳/۰۲/۱۷؛هشدار بارش‌های شدید در ۱۷ استان
  • هشدار به کشاورزان؛ گندم و غلات را به مناطق امن ببرید
  • هشدار نارنجی به کشاورزان/ گندم و غلات را به مناطق امن حمل کنید
  • هشدار؛ خوزستانی‌ها از حضور در مناطق پرخطر پرهیز کنند
  • بارش باران و وزش باد شدید در راه استان فارس